21
mar | 23:45

En liten film om Vinnova Silicon Valley

21 mars,23:45 av Anne Lidgard

Den här korta (<10 min) filmen spelade jag in för att använda vid Vinnovas innovationsdag, men jag tänker att det kanske är fler som är intresserade. Som vanligt så glömmer man alltid något när man ska spela in en film, t.e.x att vårt mest populära erbjudande på Nordic Innovation House är att använda oss som s.k. ”virtual office”, dvs för $125 i månaden kan ett startup bli medlem och dra nytta av kontoret, oss som finns på plats, och framstå som ”local” på webb mm. Vi har ca 170-180 medlemmar (fluktuerar litet) och de flesta har fortfarande merparten av sin verksamhet hemma i Norden.

Om du vill läsa mer om Nordic Innovation House och vad det erbjuder rekommenderar jag dig att botanisera på www.nordicinnovationhouse.com. 

OBS. Nordic Innovation House finns numera även i New York.

 

 

P.S. Och nej, jag bytte inte byxor på vägen ned för trappan och bytte sedan igen på väg till Palo Alto, utan spelade in filmen olika dagar 🙂Kommentarer (3)

 1. 25 mars 2018,11:41
  Bosse Hammarlund kommenterar:

  Hejsan
  kan ni göra en engelsk text till videon!

  Bästa
  Bosse

 2. 25 mars 2018,11:41
  Bo Hammarlund kommenterar:

  Hejsan
  kan ni göra en engelsk text till videon!

  Bästa
  Bosse

 3. 27 mars 2018,04:40
  Anne Lidgard kommenterar:

  Hej,
  Kul att du tyckte filmen var bra – ska kolla hur vi gör för att fixa engelsk textning.
  Mvh
  Anne

Kommentera

Regler för kommentarer »

XHTML: Dessa taggar går att använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Om blogg.vinnova.se
Bloggen ägs, utvecklas och förvaltas av Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet. Vi stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta.

Genom Vinnovas blogg vill vi ha en öppen dialog med vår omvärld, belysa våra sakfrågor och ta till vara på frågor och åsikter om oss.

Läs mer »
Facebook
Twitter