11
jun | 22:37

Vill du tillbringa 10 månader i Silicon Valley?

11 juni,22:37 av Anne Lidgard

 

Nordic Innovation House i Palo Alto

Nordic Innovation House i Palo Alto (bild av Annika Lehes)

Fellowship vid VINNOVAs kontor i Silicon Valley

Nu startar ett nytt program som gör det möjligt för personer med egen erfarenhet av entreprenörskap och starkt intresse för att utveckla startups att delta i VINNOVAs verksamhet i Silicon Valley, framförallt inom ramen för Nordic Innovation House i Palo Alto och I nära samarbete med svenska konsulatet I San Francisco. Förhoppningen är att programmet ska komma igång så snart som möjligt och att den första ”Fellown” är på plats redan till hösten. Det kommer även att utlysas stipendier för nyutexaminerade Mastersstudenter.

 Kommentarer (5)

 1. 12 juni 2015,01:15
  Barbro Osher kommenterar:

  Grattis till Sverige.. ett unikt program som säkerställer vår plats i ” Dalen” och med blickarna riktade mot framtiden. Tack Anne för att du är på plats och TACK till Knut o Alice Wallenbergs stiftelse för vision och verklighet i sällsynt kombination.
  Barbro Osher

 2. 15 juni 2015,01:32
  Anne Lidgard kommenterar:

  Tack, Barbro, för ditt fina stöd! Det har betytt mycket för mig under de här första tre åren. Anne

 3. 15 juni 2015,15:22
  Lars Friberg kommenterar:

  Jättespännande Anne!
  Hoppas ni får bra ansökningar och att det blir en kreativ tid för den lycklige som får åka.

 4. 23 juni 2015,08:00
  Johan Lange kommenterar:

  mycket viktig satsning!!!

 5. 3 augusti 2015,10:25
  Ebba Fåhraeus kommenterar:

  Fantastiskt bra!! Vilken spännande möjlighet och bra initiativ! Ser verkligen fram emot de långsiktiga frukterna av detta samarbete!

Kommentera

Regler för kommentarer »

XHTML: Dessa taggar går att använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Om blogg.vinnova.se
Bloggen ägs, utvecklas och förvaltas av Vinnova, Sveriges innovationsmyndighet. Vi stärker Sveriges innovationskraft för hållbar tillväxt och samhällsnytta.

Genom Vinnovas blogg vill vi ha en öppen dialog med vår omvärld, belysa våra sakfrågor och ta till vara på frågor och åsikter om oss.

Läs mer »
Facebook
Twitter